Brugt IT gør, du kan få det, du ellers ikke ville have mulighed for

Hvis der er en branche, som der virkelig gennemgår en gigantisk udvikling, for der hele tiden kommer nyt til, så er det i IT-branchen. Nogle gange kan det føles som, at når der kommer noget nyt til, så går der næsten blot uger, før det er umoderne igen, og man skal have fat i det nyeste, om det er til et firma eller som privat.
Der er meget spændende IT derude, og noget har man mere brug for end andet, hvor man kan sige, at noget kan man ikke leve uden, andet er rart at have, og atter er noget igen mere til fornøjelse eller legetøj, der gør hverdagen sjovere eller sjovere.
Men det betyder så også, at vi i denne verden ender med at have en masse brugt it udstyr, hvoraf meget desværre ender med at blive smidt ud, også selvom det ikke er gået i stykker.
Der er ikke andet “galt” med det, end at det ikke er det nyeste længere, og så er den hurtigste løsning bare at smide det hele ud.

Tag det brugte IT tilbage – andre kan bruge det!

Det er for meget en brug og smid væk-mentalitet, som der slet ikke flugter med, hvordan vi taler om at passe på naturen og klimaet.
Vi siger ikke, at man skal til at stoppe udviklingen, for det kan slet ikke komme til at ske, og det ville også medføre, at vi ikke udviklerede os i samme grad, som vi hidtil har gjort – og det er netop teknologien, som der skal være med til, at vi finder løsninger på klimaproblemet.
Men vi skal også finde noget at gøre med alt det her brugte IT.
Der er ingen grund til, at det skal gå til spilde, når det egentlig virker fint, og det er jo ikke alle mennesker, som der partout skal have det nyeste, der er derude.
Andre vil bare gerne have de funktioner, som der følger med, hvor det ikke behøver at være det nyeste eller helt ubrugt.
Derfor bør man se på, om der er brugt IT udstyr derude, for man kan som regel også spare en masse penge på den måde!