De bosatte i Danmark er glade

Der er mange grunde til, at Danmark er et godt sted at bo. En af fordelene ved at bo her er, at det er et meget sikkert land. Danmark rangerer konsekvent som et af de sikreste lande i verden, og det er sjældent, at man hører om voldskriminalitet eller større røverier, der finder sted i landet. Det gør det til et fantastisk sted at opdrage en familie og føle sig sikker, når man går rundt om natten.

En anden fordel ved at bo i Danmark er, at landet har en meget stærk økonomi. Den danske krone er i øjeblikket ret stærk i forhold til andre valutaer, så udlændinge, der flytter til Danmark, vil opleve, at deres penge rækker langt. Derudover er arbejdsløsheden i Danmark i øjeblikket ret lav, hvilket betyder, at der er masser af jobmuligheder til rådighed.

Endelig er en af de bedste ting ved at bo i Danmark den fantastiske livskvalitet, som danskerne nyder. Landet har et fremragende sundhedssystem med hospitaler og læger af høj kvalitet, der er tilgængelige i hele landet. Desuden rangerer Danmark konsekvent som et af de lykkeligste lande i verden, hvor borgerne nyder en høj levestandard og masser af sociale fordele.