Alt om solceller og hvor du kan købe dem

Solceller er apparater, der omdanner lys til elektricitet. Solceller kaldes også “solbatterier”, fordi de ofte bruges til at drive små elektroniske apparater som f.eks. lommeregnere og ure. Solceller er normalt fremstillet af silicium, et materiale, der findes i sand. Solceller er gode, fordi de ikke forurener, fordi de er vedvarende, og fordi de er gratis, når du først har købt dem. Solceller er ikke 100 % effektive til at omdanne lys til elektricitet, men de bliver bedre og bedre hele tiden. Solcellers effektivitet måles i form af “konverteringseffektivitet” Det er den procentdel af sollyset, der omdannes til nyttig elektrisk energi. De solceller med den højeste effektivitet kan omdanne ca. 40 % af det sollys, der rammer dem, til elektrisk energi. De fleste solcellekonverteringsvirkningsgrader ligger på mellem 10 % og 20 %. Solceller til boliger bliver mere og mere populære, efterhånden som omkostningerne ved solenergisystemer falder. Solenergi er en ren, vedvarende energikilde, der kan bidrage til at reducere dit CO2-fodaftryk. Solceller kan bruges til at generere elektricitet til dit hjem eller din virksomhed eller til at opvarme vand til dit hjem eller din pool. Solpaneler kan også bruges til at drive lys til din have eller indkørsel. Du kan finde solpanel-sæt online eller i dit lokale byggemarked.

Solpaneler er en fantastisk måde at spare penge på dine energiregninger på, og de er nemme at installere. Du kan finde installationsvejledninger til solpaneler online eller i de fleste byggemarkeder. Solpaneler er en fantastisk måde at reducere dit CO2-fodaftryk og spare penge på dine energiregninger. Solceller er apparater, der omdanner lys til elektricitet. Solceller kaldes også “solbatterier”, fordi de ofte bruges til at drive små elektroniske apparater som f.eks. lommeregnere og ure.

Solceller er gode, fordi de ikke forurener, fordi de er vedvarende, og fordi de er gratis, når du først har købt dem. Solceller er ikke 100 % effektive til at omdanne lys til elektricitet, men de bliver bedre og bedre hele tiden. Solcellers effektivitet måles i form af “konverteringseffektivitet” – den procentdel af sollyset, der omdannes til brugbar elektrisk energi.
Hvis du har brug for mere info om Solceller, eller selv vil købe en solcelle til dit hjem. De har nemlig også solceller til private samt solcelle batterier.