Garderobeskabe og køjesenge

Vi har lige måtte indrette et børneværelse mere, da vi fik familie forøgelse. Vi var klar over at det ikke var muligt at alle børnene fik deres eget værelse, så tvillingerne måtte deles om et værelse – derfor gik vi på udkig efter nogle køjesenge, for at se om vi ikke kunne finde en der var lidt smartere end den gode gammeldags køjeseng. Vi fandt hurtigt en køjeseng som vi var sikre på at tvillingerne kunne bruge i nogle år, før den blev for lille til dem – Vi fandt en på Dansk restlager hvor den nederste del var 3/4 mands seng og den øverste en enkelt mands seng. Dette ville gøre, at hvis tvillingerne ville sove sammen, så kunne de det, og finde tryghed i det – den anden fordel var, at jeg kunne ligge ved siden af en af dem, hvis der opstod problemer eller sygdom.
Så var det besluttet, at det skulle være den, den var både praktisk og smart.
Så kom lige det der med Garderobeskabe, for her var min mand og jeg meget uenige – jeg var til at det skulle være et robust garderobeskab, for jeg vidste af erfaring, at børn godt kan lide at lege gemmeleg, og ofte gemte sig i et garderobeskab. Det tog lidt tid før han var overtalt til at vi ikke skulle have et garderobeskab på ben, men at det skulle være stabilt på gulvet. Vi var begge enige om at der skulle være skuffer til deres undertøj og sokker, men om det skulle være synlige skuffer, eller skuffesystem der var bag en spejllåge, det var så næste diskussion – nu skulle min mand jo også lige have lidt at skulle have sagt, så han fik sin vilje med spejllågen og skuffe systemet inde bagved – og så fik vi hvid skabslåge til den anden side.
Det blev faktisk rigtig godt, både med køjesengen og med garderobeskabet – og selv deres legetøj kunne vi få væk fra gulvet og ind i garderobeskabet når tvillingerne skulle til at sove om aftenen – det var perfekt.