Skab en afspærring med en pullert med kæde – eller flere

Er du også træt af, at der er folk, der kører ind på din grund, vender deres bil på din græsplæne eller ligefrem parkerer på din ejendom?
Man kan forsøge at gøre en masse for at anspore folk til, at de ikke skal gøre den slags, hvor man appellerer til deres sunde fornuft, hvor man sætter skilte op med, at det er privat grund, eller man selv parkerer ens bil nede for enden af vejen, så der ikke er andre, der kan køre op til en.
Men desværre er den sidste idiot ikke født endnu, og der er altid nogle, som der lige vil tage chancen og helle bede om tilgivelse end tilladelse.
Dog gider man så ikke rende og være den, som der skal have fjernet biler på ens grund, så man kan ende i en nabostrid eller værre med andre, hvor deres besøgende af en eller anden grund tror, det er helt okay, at de kører op og parkerer hos en.
Man kunne tage penge for det, men det gider man heller ikke.
Så man kan drage inspiration fra parkeringspladser ved firmaer, hvor de tit bruger en pullert med kæde for at angive, hvor parkeringspladsen eller parkeringspladsen er, og hvor man endda også kan vise, hvor de enkelte båse er.

Man får lavet et godt skel med en pullert med kæde

Selvfølgelig kan sådan en ikke holde gående og lignende ude, men nu er det mest billisterne, som man gerne vil af med.
Man kan så sætte sådan en pullert op med kæde nede for enden af ens vej, hvor man har sat en lås på den, så det kun er en selv med nøglen, som der kan fjerne den og sætte den op igen.
Det er trods alt billigere og nemmere at benytte sig af, end at man skal sætte en hegnsport op, som der åbner elektronisk.
Man angiver her tydeligt, at folk ikke er velkomne til at køre ind, og selvom det kan genere andre måske, så drejer det sig jo om, at man viser, hvor ens grund starter, og hvor den slutter, og der gælder andre regler, når det er privat grund.