Tapas til studenterfesten

Vi har valgt at få leveret noget tapas til de unge mennesker når de kommer rundt i deres hestevogn – og ja hos os bliver det til en hestevogn, og ikke ne lastbil. Vi fandt et sted på nettet hvor vi kunne få det man kalder tapas ud af huset – og det indeholder simpelthen alt det man kan ønske sig, og så vil der være lidt for enhver smag hos de unge mennesker. Der er jo nogle af dem der ikke lige spiser alt, men med denne tapas menu ud af huset, har vi fået garderet os mod dette også.
Selvfølgelig er det lækkerier der er i den tapas menu ud af huset som vi har bestilt – og det er ikke kun fingermad – der skal være tallerkener og knive og gafler til nogle af retterne, men her anvender vi bare engangs bestik, så kan det ikke blive nemmere, og nemt skal det være, for det er jo hurtigt ind – spise og drikke og så går det videre til den næste familie. Men vi regner også med at der er rester tilbage til resten af familien, som vi så kan hygge os med når de unge studenter er kørt videre.

Jeg syntes at det man selv kan bestemme hvad man vil have på sin tallerken, af de her forskellige retter der er fra Tapas ud af huset i København, det er lidt Gourmet agtig selvom det er tapas, og så smager det pragtfuldt.
Vi har tidligere haft bestilt Tapas ud af huset, så vi ved også hvad det er for noget god mad det er der leveres, og at der er rigeligt når man bestiller til et vist antal personer – der er heller ikke noget værre i min verden, end hvis der ikke er nok mad til at alle kan blive mætte og endda tage en ekstra portion senere på aftenen.
Selvom vi ikke lige bor i København, så var det ikke noget problem med at levere deres Tapas ud af huset på Vestsjælland, og det var vi enormt glade for, for det var faktisk først da vi havde bestilt, at vi fandt ud af at de hører til i København – men alt klappede alligevel.